Kostendeskundige – Eindhoven

Introductie

Heeft u een aantal jaar ervaring als kostendeskundige dan zijn wij op zoek naar u!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende aannemer actief in de nieuwbouw van woningen en utilitaire werken. Duurzaamheid en toekomstgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Functie

In deze uitdagende functie bent u niet alleen verantwoordelijk voor de calculatie van bouwprojecten, vanaf initiatieffase tot en met de uitvoering maar ook voor het opstellen van ramingen, begrotingen en planningen met de bijbehorende werkzaamheden. U heeft een adviserende rol richting de directie. Het meedenken over alternatieve bouwmethodieken of (kosten)verbeteringen behoort vanzelfsprekend ook tot uw takenpakket.


Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde met aantoonbare werkervaring. Ook heeft u kennis en ervaring met calculatie- en planningssoftware. U bent leergierig, communicatief vaardig en u heeft leidinggevende kwaliteiten. Daarnaast bent u nauwkeurig met cijfers en analytisch sterk.

Aanbod

U komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een prettige werkomgeving en de kansen die geboden worden om uzelf verder te ontwikkelen.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.