Kostendeskundige bouw (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Heb jij passie voor bouwen, kosten en kostenkengetallen? Dan ben jij onze kostendeskundige die wij zoeken!

Organisatie

De opdrachtgever waar je gaat werken is een gerenommeerde ontwikkelende aannemer in de bouw gevestigd in de regio Rotterdam. De organisatie werkt constant aan verdere ontwikkeling en verbetering van de organisatie. Deze kenmerkt zich door klantgerichtheid, korte communicatielijnen, één aanspreekpunt en een makkelijke, persoonlijke benadering.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de kosten van het bouwproject, wat door de toenemende complexiteit van bouwopgaven steeds uitdagender wordt. Als Kostendeskundige speel je in op de vraag van de (interne) klant en voorzie je in totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet (deel)project te begroten. Daarnaast rapporteer je aan de directie.

Functie-eisen

De opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat die minimaal een afgeronde MTS opleiding heeft. Verder heb je minimaal 5 jaar ervaring als kostendeskundige bij een ontwikkelende aannemer. Daarnaast ben je nauwkeurig met cijfers en analytisch sterk. Je woont in een straal van 50 kilometer rondom Rotterdam. Ook ben je communicatief vaardig, gedreven en een echte teamspeler.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt jou een zelfstandige, afwisselende functie. Naast een prettige en professionele werkomgeving krijg je een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 06-21824584.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.