Kostendeskundige Bouw – Nieuwegein

Introductie

Bent u cijfermatig ingesteld en u heeft gevoel voor het bouwtechnisch inzicht van projecten dan nodigen wij u uit te reageren.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot aannemingsbedrijf met meerdere vestigingen in het land. Zij zijn actief in de nieuwbouw van woningen en utilitaire projecten.Projecten worden deels uit eigen ontwikkeling gerealiseerd.

Functie

Voor de vestiging gelegen in het midden van het land zijn wij op zoek naar een senior calculator/kostendeskundige. U bent in staat om vanaf bestek en tekeningen gedegen calculaties te vervaardigen. Voor de projecten uit eigen ontwikkeling bent u in staat om ramingen te vervaardigen en het geven van advies op basis van alternatieve bouwmethodieken.

Ook het opstellen van integrale werkbegrotingen, meer- en minderwerk begrotingen, moederbegrotingen en soms ABK-begrotingen behoren tot uw takenpakket.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma bouwkunde en u acteert op HBO niveau. Nieuwsgierigheid, kwaliteitsgericht, heldere communicatie en een doel- en klantgerichte houding zitten u in het bloed. U bent nauwkeurig, creatief en u hebt een ijzersterk analytisch vermogen.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een contract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.