Kostendeskundige – Arnhem

Introductie

Wij zoeken een ervaren kostendeskundige hoogbouw projecten

Organisatie

Onze relatie is een multidisciplinaire advies- en ingenieursbureau

Functie

Als kostendeskundige bent u betrokken bij utilitaire hoogbouwprojecten nieuwbouw en daarnaast bij transformatie en renovatie projecten van gebouwen en zorginstellingen.
U bent een belangrijke schakel in het projectteam als het om de financiën gaat en u onderhoud contact met de klant.
Het gehele project begeleid u vanaf 1e gesprekken tot en met de beoordeling van de begrotingen en bent u actief in het selecteren van geschikte aannemers.

Functie-eisen

Wij vragen van u een afgeronde HBO opleiding en enkele jaren ervaring in het calculeren van complexe utiliteitsbouw projecten.

Aanbod

U maakt deel uit van een dynamische werkomgeving en u levert een belangrijke bijdrage aan de financiële haalbaarheid van het project.
Wij bieden u goede arbeidsvoorwaarden en een concurrerend salaris.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.