Kostendeskundige. – Arnhem

Introductie

Ik zoek een ervaren kostendeskundige voor grote Utiliteitsbouw projecten.

Organisatie

De organisatie is een multidisciplinaire advies- en ingenieursbureau en actief is als dienstverlener van initiatief naar ontwerp tot uitvoering en beheerfase. De kennis gebieden van de organisatie zijn constructies, bouw, bouwfysica, civiel.
Speerpunten van de organisatie kwaliteit, veiligheid, BIM, ondergrondsbouwen, betrokken, mens gericht en circulair bouwen.


Functie

Als kostendeskundige ben jij betrokken bij utilitaire hoogbouwprojecten nieuwbouw en daarnaast bij transformatie en renovatie projecten van gebouwen en zorginstellingen.
Jij bent een belangrijke schakel in het projectteam als het om de financiën gaat en je informeert de klant op alle disciplines van het proces.
Het gehele project begeleid jij vanaf de oriëntatie fase tot en met de beoordeling van de begrotingen en ben je actief in het selecteren van geschikte aannemers.

Functie-eisen

De geschikte Kostendeskundige beschikt over een afgeronde HBO opleiding en heeft enkele jaren ervaring in het calculeren van complexe utiliteitsbouw projecten.

Aanbod

Jij gaat deel uitmaken van een dynamische werkomgeving en je levert een belangrijke bijdrage aan de financiële haalbaarheid van het project.
Ik bied jou aan op basis van werving en selectie bij de organisatie en daarmee zijn de arbeidsvoorwaarden en salarishuis van toepassing van de organisatie waar jij komt te werken.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.