Kopersbegeleider (vaste baan na detachering) – Rotterdam

Introductie

Geniet je ervan om to-dolijstjes nauwgezet af te vinken? Ben je een geboren organisator en weet je als geen ander hoe je klanten blij maakt met een glimlach?

Organisatie

De opdrachtgever is een echte Rotterdamse projectontwikkelaar en bouwer. Het gaat om een familiebedrijf met ruim 100 jaar aan ervaring en expertise. Er heerst een echte Rotterdamse mentaliteit en er werken alleen betrokken medewerkers die het tot een succes maken. Binnen de opdrachtgever zijn er 3 takken waarin zij werkzaam zijn. Ze ontwikkelen, bouwen en doen transformatie, verbouw en onderhoud. De expertise is breed; van nieuwbouwwoningen tot hotelbouw, transformatie van volledige gebouwen of zelfs grootschalige stedelijke ontwikkeling. Maar ook voor het renoveren van een enkele gevel voelen ze zich niet te groot. Er zijn geen onnodige lagen, er zijn strakke processen en daardoor korte doorlooptijden. Om dit te bereiken bouwen ze lean, en integreren ze de werkzaamheden met BIM. De ruime ervaring, directe manier van communiceren en de flexibiliteit van het eigen materieel maken dit mogelijk.

Functie

Als Kopers- en Huurdersbegeleider ben jij de essentiële schakel die kopers en huurders met enthousiasme ondersteunt. Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor keuzes rondom meer- of minderwerk, beheert keuzelijsten in samenwerking met kopers en collega’s, en zorgt voor volledige begeleiding met het delen van bouwvoortgang en het beantwoorden van vragen.

Klachten handel je met een glimlach af via telefoon en e-mail, waarbij nauw contact met collega’s helpt bij klantgerichte oplossingen. Je monitort herstelwerkzaamheden en deelt regelmatig updates met kopers. Kortom, als Kopers- en Huurdersbegeleider garandeer je een vlotte en tevreden ervaring voor alle betrokkenen.

Functie-eisen

Ben jij de enthousiaste organisator die de Nederlandse taal vlekkeloos beheerst, zowel in gesprek als op papier, en die bekend staat om een klantgerichte en positieve aanpak? Ben je flexibel en kun je naadloos overschakelen tussen verschillende taken? Heb je ervaring met klantcontact en omarm je met trots de Rotterdamse mentaliteit? Dan is dit een boeiende positie voor je, waarin je deel uitmaakt van het succes in de wereld van woningbouwprojecten!

Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met voorafgaand een detacheringsperiode. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis en ervaring en worden nader bepaald.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature