Kopersbegeleider – Utrecht

Introductie

Ik zoek een adviserende koperbegeleider voor de regio midden Nederland van nieuwbouw woningen en appartementen. In deze rol ben je elke dag in gesprek met tal van nieuwe kopers en informeer je ze over de mogelijkheden binnen het project.

Organisatie

De organisatie is een grote ontwikkelende aannemer met meerdere vestigingen in het land, die woningbouwprojecten ontwikkeld en bouwt. De aannemer kenmerkt zich als een gedegen en solide organisatie en een duidelijke visie op kwaliteit en duurzaamheid.

Functie

Als koperbegeleider ben je voortdurend in gesprek met de kopers en geef je advies over de mogelijkheden binnen het project. Je begeleid de kopers stap voor stap in het proces tot en met de sleuteloverdracht. Daarnaast stel jij alle contracten en gebruikershandleiding op en onderhoud je alle externe contacten. Door jouw inzet en enthousiasme bepaal jij het woongeluk van de nieuwe bewoners.
Je stelt in samenwerking met de afdeling werkvoorbereiding en calculatie de kopers lijsten en tekeningen en verwerk je alle gegevens in het betalingsschema meer- en minderwerk. Je zorgt dat alle informatie die nodig is voor de bouw tijdig vastligt bij de werkvoorbereiding, hiervoor het je regelmatig intern en extern overleg.Functie-eisen

Ik zoek een kopersbegeleider die commercieel en gedreven is en streeft naar tevreden klanten. Omdat je constant in contact staat met de koper is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent in woord en geschrift, goed kan luisteren en de informatie kan vertalen naar een goed werkplan. Je hebt een HBO werk en denkniveau en bij voorkeur een bouwkundige opleiding en minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie.
Verder is het van belang dat je goed overweg kan met diverse automatiseringsprogramma’s, zoals Word, Excel en AutoCAD.


Aanbod

Je gaat werken aan mooie eigen ontwikkelende projecten, binnen een leuk team van calculators, werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders. Je hebt zelf een grote invloed op de werksfeer binnen het bedrijf wat als een warm bad aanvoelt en de collega’s elke dag voor jou klaar staan.
Verder kan je rekenen op goede voorwaarden volgende CAO Bouw & Infra.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.