Kopersbegeleider – Rotterdam

Introductie

Wil jij het gezicht zijn voor je klanten rond het proces van meer- en minderwerk en oplevering van de woning? Dan zijn wij opzoek naar Jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is voornamelijk actief in de woningbouw en dan met name grondgebonden woningen. Ze bestaan al meer dan 50 jaar en staan bekend om allround bouwvakmanschap. Kwaliteit vinden ze heel belangrijk en dit is ook de filosofie. Ze richten zich heel erg op de klant omdat die uiteindelijk de kwaliteit ervaren. Al bij het verwerven van het gebied brengen ze goed in kaart wat de mogelijkheden zijn, maar misschien nog wel belangrijker wat het gebied nodig heeft. Zo proberen ze met de brede disciplines die ze in huis hebben de wereld een klein stukje mooier te maken.

Functie

Jou rol is om service te verlenen rond het proces van meer- en minderwerk en oplevering van de woning. Je bent het aanspreekpunt voor kopers, vanaf ondertekening koop-/ aannemingsovereenkomst tot en met het verlenen van nazorg. Je coördineert natuurlijk de geplande opleveringen. Verder is het Initiëren van verbeteringen en vernieuwingen op het vlak van inhoudelijke processen ook heel belangrijk. Communicatie is heel belangrijk in deze functie tussen zowel de kopers als de organisatie, als tussen de kopers en leveranciers.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma Bouwkunde of Vastgoed & Makelaardij. Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring het liefst als kopersbegeleider bij een ontwikkelaar/aannemer van projectmatige nieuwbouwwoningen. Daarnaast ben je woonachtig binnen een straal van 30 km van Rotterdam.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het UTA CAO wordt gehanteerd en het salaris wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.