Kopersbegeleider – Alkmaar

Introductie

U draagt zorg voor het adequaat begeleiden van de kopers, vanaf de ondertekening van de koopovereenkomst tot en met de oplevering van de woning.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf actief in alle disciplines van de bouw. Projecten worden vooral in en rondom Amsterdam gerealiseerd. Voor de organisatie zijn 145 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot 70 miljoen euro.

Functie

U begeleidt de kopers gedurende het hele bouwproject vanaf ondertekening overeenkomst tot en met oplevering, inclusief meer- en minderwerk trajecten. U draagt zorg voor een integrale afstemming van activiteiten tussen de ontwikkelaar, aannemer en de koper. U bent eindverantwoordelijk voor het gehele kopersbegeleidingstraject van appartementencomplexen en grondgebonden woningen volgens planning, kwaliteit en budget. Het eindresultaat, een tevreden koper!

Functie eisen

Voor deze functie opereert u op HBO werk- en denkniveau danwel aantoonbare ervaring in een gelijke functie. U hebt kennis van het bouwbesluit, projectmanagement, VGM voorschriften en de Lean methodiek. Daarnaast bent u woonachtig in Noord Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een jaarcontract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.