KAM Coördinator (vaste baan, direct bij de opdrachtgever) – Zaltbommel

Introductie

Ben jij een ervaren uitvoerder, werkvoorbereider of projectleider en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als KAM Coördinator, dan zoeken wij jou!
Wij zoeken een praktijkgerichte collega die veel affiniteit heeft met Kwaliteit, Veilige Arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijk handelen.

Organisatie

De organisatie is een betrouwbare aannemer van nieuwbouw, transformatie, verbouw van woningen, villa’s, recreatiewoningen, hallenbouw en kantoren.
Je kan rekenen op een actieve onderneming waar het gaat om jou en jij met jouw collega’s kan werken aan mooie projecten.
Het verloop van personeel is laag en de organisatie groeit elkaar op een gezonde werkwijze.

Functie

Het betreft een nieuwe functie binnen deze organisatie en deze organisatie zoekt een praktijk gerichte collega van de werkvloer. Jij bent de collega die KAM werkbaar maakt voor de gehele organisatie en je enthousiasmeert en informeert iedereen over de wet kwaliteitsborging.
In deze functie ben jij dagelijks bezig met het coördineren en verbeteren van RI&E kwaliteit, veiligheid en milieuaspecten.
Tot jouw werkzaamheden behoren het onderzoeken van veiligheidsincidenten en meldingen, voer je interne audits uit en begeleidt je externe audits om certificering te behouden.

In deze functie is het belangrijk dat jij ontwikkelingen op de voet volgt aangaande milieuwet en regelgeving omtrent veiligheid en gezondheid.
Op het gebied van milieuzaken hou jij je bezig met milieuvergunningen, aansprakelijkheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2 problematiek.

Je krijgt de vrije hand om een bruikbaar en efficiënte werkwijze op te zetten ten behoeve van het kwaliteitssysteem en integreer jij deze werkzaamheden in de organisatie. Je voert klanttevredenheidsmetingen uit en legt meldingen vast. Uiteraard hoort daar vastlegging van de documentatie bij.

Bij elk bouwproject bewaak jij het projectdossier en ben jij verantwoordelijk voor het borgen van de productkwaliteit.

Functie-eisen

Wij zoeken een praktijkgerichte projectleider, uitvoerder of werkvoorbereider die de ambitie heeft om te werken als KAM Coördinator.

Je beschikt over een goed ontwikkeld hbo werk en denkniveau, je hebt een MVK diploma of je bent bereid om dit diploma te behalen.
Verder heb je goede kennis van de omgevingswet en van de Wet kwaliteitsborging bouwen.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen, communicatief en sociaal vaardig, grondig, overzicht, nauwkeurig, structuur, overtuigingskracht, enthousiasmeren, zelfdiscipline, doortastend en een meedenker.

Aanbod

Je komt te werken in een prettige en informele organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen en verschillende activiteiten door het jaar heen worden georganiseerd.

De mooiste uitdaging is dat je deze functie zelf vorm kan geven en een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de organisatie.
Je kan rekenen op een passend salaris bij jou ambitie en ervaring en je krijgt uiteraard de arbeidsvoorwaarden conform de UTA -CAO.
Het betreft een functie wat elk project binnen de organisatie raakt, waardoor jij een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijkheid.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.