Junior Werkvoorbereider – Wieringerwerf

Introductie

Een uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf waar u wordt opgeleid tot volwaardig projectleider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer in alle disciplines van de bouw. Zij kenmerkt zich door een zeer platte organisatiestructuur. Voor de organisatie zijn 30 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot 10 miljoen euro.

Functie

In deze functie zult u worden opgeleid tot volwaardig projectleider. U zult bij alle facetten van de bouw betrokken zijn. Calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en uitvoering. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u zelfstandig projecten begeleidt vanaf de calculatie tot en met de oplevering. U draagt dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor deze projecten.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een diploma HTS Bouwkunde. U hebt kennis van MS Project, AutCad en IBIS Trad. Iedere werknemer van onze opdrachtgever is in het bezit van een certificaat VCA VOL, u krijgt de mogelijkheid om deze cursus te volgen. U bent woonachtige boven de “lijn” Alkmaar – Hoorn

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de UTA Cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.