Junior Werkvoorbereider . Vaste Baan! – Eindhoven

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van de opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven junior werkvoorbereider! Het betreft een vaste functie! Je gaat werken aan uitdagende en inspirerende projecten

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie en onderhoud. Aansprekende projecten waar je met recht trots op kan zijn dat je hieraan mee kan werken. De organisatie biedt volop kansen om je te ontwikkelen zodat geen dag hetzelfde is. Ook ben je regelmatig te vinden op de bouwplaats.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van één of meerdere projecten in Noord-Brabant en je hebt affiniteit met inkoop. Je werkt nauw samen met je collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoek je de projecten. Je rapporteert aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en twee ervaring als werkvoorbereiderbij een aannemer. Je bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en je bent een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre.

Aanbod

De opdrachtgever bied je een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. Het salaris is afhankelijk van je ervaring tussen de € 3.500,00 en € 4.000,00 bruto per maand naast een auto van de zaak.Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.