Junior Werkvoorbereider Transformatie en Renovatie – Den Haag

Introductie

Heeft u ervaring in renovatie en/of transformatieprojecten en bent u op zoek naar een (andere) vaste baan? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer uit de regio den Haag en is gespecialiseerd in renovatie en transformatie.

Functie

U bent vanaf het voortraject tot en met de oplevering betrokken bij uw projecten. Het betreft met name projecten waarbij een gebouw een andere bestemming krijgt en verbouwd wordt. Vaak in combinatie met nieuwbouw. U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding. U doet een voorstel voor de bouwplaats inrichting en lost de bijbehorende logistieke uitdagingen op. De projecten zijn vaak binnenstedelijk. U werkt nauw samen met de uitvoering en de projectleiding. U werkt afwisselend vanaf kantoor en vanaf het project.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal twee jaar ervaring als junior werkvoorbereider. Renovatie en transformatie hebben uw bijzondere interesse. U ben communicatief vaardig, innovatief, gedreven en een echte teamspeler. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u direct een contract aan met een prima arbeidsvoorwaardenpakket. U krijgt de mogelijkheid om uw bijdrage te leveren aan aansprekende unieke projecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever.