Junior Werkvoorbereider – Tilburg

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven junior werkvoorbereider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van één of meerdere projecten in Noord-Brabant. U heeft affiniteit met inkoop. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u de projecten. U rapporteert aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en twee tot vijf jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en u bent een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre. U woont in Noord-Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser: 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functieomschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.