junior werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Veelzijdige functie waarin u betrokken bent bij aantrekkelijke projecten op gebied van woning- en utilitaire werken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio ’s Hertogenbosch en actief in de woning- en utiliteitsbouw. In het bedrijf heerst een bottom up cultuur en wordt uw mening erg gewaardeerd.

Functie

In de functie van junior werkvoorbereider zult u, samen met de senior, projecten geheel voorbereiden. U controleert de tekeningen, waar nodig maakt u zelfstandig aanpassingen middels Autocad en verzorgt u de gehele planning. U controleert en bewaakt de processen met de meest moderne technieken zoals 3D, BIM, en LEAN. U selecteert leveranciers en stelt inkoopcontracten op en werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u de projecten. U rapporteert aan de projectleider.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en minimaal drie jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. U bent communicatief vaardig, gedreven, creatief, een goed ontwikkelde helicopterview, een proactieve houding en u werkt zeer grondig. U bent een echte team speler en een loyale medewerker. U heeft ervaring met Autocad en/of Revit, Navision, Solibri en Asta Powerproject is een pré. U woont in Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie waarbij u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. U krijgt volop mogelijkheden om u te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser: 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.