Junior Werkvoorbereider – ROTTERDAM

Introductie

Jij komt net van school af of je hebt een aantal jaar ervaring en je bent opzoek naar nieuwe uitdaging bekijk dan deze vacature.

Organisatie

De opdrachtgever is een middel grote aannemer in de regio Rotterdam. Ze hebben 100 jaar ervaring als regionale aannemer en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Op diverse locaties werken 50 medewerkers aan projecten van luxe, vrijstaande woningen tot aan comfortabele seriematige woningen. Ook houden ze zich bezig met onderhoud en verbouwingen van de woningen waarbij kwaliteit voorop staat. Binnen de organisatie vinden ze klantgerichtheid zeer belangrijk wat tot uiting komt in de kwaliteit van de bouwwerken, service naar de verschillende partijen en op het gebied van duurzaam bouwen.

Functie

Als werkvoorbereider maak je onderdeel uit van een team van meerdere werkvoorbereiders. Jij verzorgt de werkvoorbereiding van de verschillende projecten en bent hierbij het aanspreekpunt vanaf de bouw. Hierbij zorg je voor de overall planning en de bouwplaatsinrichting, het onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers, het bijwonen van diverse overleggen en het beheren van de informatiestromen.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO Bouwkunde diploma en ervaring in een soortgelijke functie. Je durft verantwoording te nemen en bent communicatief vaardig. Je staat echt voor je werk en je hebt een probleemoplossend vermogen. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de regio.

Aanbod

Je komt terecht in een informeel en professioneel bedrijf met een fijne werksfeer en enthousiaste collega’s. Ook wordt er de gelegenheid geboden om vakmanschap te tonen en er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.