Junior werkvoorbereider Restauratie – Regio Gorinchem

Introductie

Een gemotiveerde werkvoorbereider die opzoek is naar een nieuwe uitdaging in de restauratie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in renovatie- en restauratie projecten. De projecten bevinden zich door heel het land en de organisatie heeft echt een toppositie binnen de restauratiebranche. De organisatie heeft ruim 100 medewerkers met een omzet van circa 35 miljoen.

Functie

Alle binnenkomende relevante informatie omtrent de lopende projecten verwerk jij en zorgt ervoor dat dit tijdig bij alle betrokken partijen terecht komt. Jij zorgt ervoor dat alle externe partijen en projectmedewerkers worden ondersteunt en verbonden worden met elkaar. Je bent goed in het overzicht bewaren en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer in renovatie en restauratie projecten. Je neemt snel kennis op en doorziet processen snel. Je bent communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. U krijgt veel vrijheid bij de uitvoering van uw functie. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.