Junior Werkvoorbereider Luxe Woningbouw – ’t Gooi

Introductie

Opleidingsmogelijkheid voor talent! Ben jij de aankomend werkvoorbereider die de koper assisteert en adviseert vanaf start bouw tot en met oplevering? Een mooie uitdaging waarbij je doorgroeimogelijkheden geboden wordt.

Organisatie

In een persoonlijk gesprek vertellen wij meer over onze opdrachtgever. Het gaat om een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de bouw en ontwikkeling van luxe woningen Zij maakt onderdeel uit van een grotere organisatie die haar verkoopafdeling heeft in het midden van het land. Vanuit deze hoofdvestiging, waar ook een grote showroom gevestigd is, worden de koperswensen geheel in kaart gebracht. De gehele organisatie bouwt gemiddeld 300 luxe koopwoningen per jaar.

Functie

In de functie van junior werkvoorbereider zult je, samen met de senior, projecten geheel voorbereiden. Je start met het controleren van de tekeningen en waar nodig maak je zelfstandig aanpassingen middels autocad en verzorg je de gehele planning. Je onderhoudt de contacten met de voorman en past waar nodig de planningen aan. Meer- en minderwerk zal veel aan de orde zijn zodat ook veel van je communicatieve en sociale vaardigheden gevraagd wordt.

Functie-eisen

Je hebt een diploma MTS bouwkunde en daarnaast ervaring met Autocad. Je houdt je communicatief goed staande en je stelt de belangen van de koper voorop. Het certificaat VCA VOL is geen vereiste maar wel een pre. Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rondom Hilversum.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 6 maanden aan te gaan. Zijn jullie beide na deze periode nog steeds enthousiast dan volgt een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.