Junior Werkvoorbereider Luxe Woningbouw – Blaricum

Introductie

Bent u de werkvoorbereider die de koper assisteert en adviseert vanaf start bouw tot en met oplevering?

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de bouw en ontwikkeling van luxe woningen Zij maakt onderdeel uit van een grotere organisatie die haar verkoopafdeling heeft in het midden van het land. Vanuit deze hoofdvestiging, waar ook een grote showroom gevestigd is, worden de koperswensen geheel in kaart gebracht. De gehele organisatie bouwt gemiddeld 300 luxe koopwoningen per jaar.

Functie

In de functie van junior werkvoorbereider zult u, samen met de senior, projecten geheel voorbereiden. U controleert de tekeningen, waar nodig maakt u zelfstandig aanpassingen middels autocad en verzorgt u de gehele planning. U onderhoudt de contacten met de voorman en past waar nodig de planningen aan. Meer- en minderwerk zal minder aan de orde zijn.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en heeft u ervaring met Autocad. U bent communicatief vaardig en u stelt de belangen van de koper voorop.Het certificaat VCA VOL is geen vereiste maar wel een pre. U bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rondom Blaricum.

Aanbod

Onze opdr5achtgever wenst eerst een detacheringspoging van 6 maanden aan te gaan. Zijn beide partijen na deze periode nog steeds enthousiast dan volgt een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.