Junior Uitvoerder – werkgebied, Hilversum, Utrecht en Amsterdam.

Introductie

Deze aannemer geeft jou de Toekomst! Geef jouw carriere glans door te starten als junior uitvoerder van nieuwbouw, renovatie, transformatie of restauratie van woningen, kantoren, zorg en overheidsgebouwen.

Als uitvoerder realiseer jij prachtige gebouwen in de binnenstad van Amsterdam, Utrecht of in Hilversum.
Je start onder begeleiding van een ervaren uitvoerder die jou alle facetten van het vak gaat leren. je mag hier starten als beginnend uitvoerder.

Organisatie

Aannemer uit de provincie Utrecht met een naam in de markt, de aannemer heeft al vele projecten gerestaureerd aan de grachten in Amsterdam en Utrecht.

Binnen deze aannemer wordt met 40 man dagelijks gewerkt aan tal van projecten in de provincie Noord Holland en Utrecht. Deze aannemer is een specialist op het gebied van renoveren en restaureren in de grote binnensteden en in het oplossen van creatieve logistieke bouwprocessen.
Je komt te werken in een hechte club, waar veel wordt georganiseerd en gericht is op samen bouwen.


Functie

Je gaat starten bij een van onze uitvoerders op een nieuwbouw project in het hartje van Hilversum. Je assisteert de uitvoerder in het bouwproces en naarmate jouw ontwikkeling krijg je steeds meer verantwoordelijkheden in de uitvoering.
In het bouwproces leer jij alle technische, administratieve, financiële en logistieke vaardigheden. Verder leer je hoe je een eigen werk op start en alle bouwvergaderingen doet en het personeel aanstuurt op de bouw.

Na dit project wordt jij ingezet op een renovatie project en leer je alles over het renoveren en restaureren.

Functie-eisen

Wij zoeken een jonge enthousiaste uitvoerder, die droomt van het vak uitvoering.

Jouw achtergrond, je hebt een afgeronde MBO bouwkunde opleiding, je bent communicatief, praktisch ingesteld, doorpakker, leergierig en je staat open voor feedback.

Ben je nu werkzaam als voorman, assistent uitvoerder of als werkvoorbereider en je wilt nu de stap maken als uitvoerder, solliciteer dan vandaag!

Aanbod

Je start op detacheringsbasis van een halfjaar en als het aan beide kanten goed zit, dan krijg je na deze periode een vaste aanstelling.
Het salaris is afhankelijk van jouw ambitie, werkervaring en het is onderhandelbaar.

Startsalaris is vanaf 2400,00 bruto voor per maand, heb je al meer ervaring dan krijg je een hoger start salaris. Ben je eenmaal een ervaren uitvoerder dan kan jouw salaris oplopen boven de 5.000,- bruto per maand.
Je krijgt een budget voor cursussen en opleidingen.

UTA Bouw CAO, inclusief BPF pensioen bij start via Centerpoint.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.