Junior Uitvoerder – ’s Hertogenbosch

Introductie

Bent u die resultaatgerichte starter die enthousiast wordt van het helpen realiseren van infraprojecten?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote civiele aannemer in de regio Noord Brabant. Zij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies hierover.

Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat die aan het begin van zijn of haar carrière staat, óf iemand die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. U bent in staat om, onder begeleiding van een ervaren uitvoerder, leiding te hebben over de uitvoering van één of meerdere projecten. U assisteert bij de voorbereiding van projecten en het maken van de planning. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. U houdt toezicht op het ingehuurde personeel.

Functie-eisen

U heeft een MBO/HBO opleiding afgerond in een technische richting. U bent kostenbewust en klantgericht. Tevens weet u op een motiverende manier leiding te geven aan het team.

Aanbod

Onze opdrachtgever kent goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele collegiale sfeer en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.