Junior uitvoerder (infra) – Sint-Annaland

Introductie

Jij hebt net je studie afgerond of hebt een aantal jaar ervaring als uitvoerder infrastructurele projecten dan komen wij graag in contact met jou!

Organisatie

De organisatie stampt nog uit de tijd waar alles met de hand werd gedaan omdat er nauwelijks machines waren in die tijd. De organisatie is begonnen met 10 man en richtte zich vooral op het aanleggen van rioleringen, grondwerkzaamheden en het aanbrengen van bestrating. Destijds was het werkgebied de provincie Zeeland. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een begrip in Zeeland en omliggende provincies en staan ze voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als organisatie willen ze een innovatieve en betrouwbare partner zijn voor de opdrachtgevers waarbij kwaliteit van de projecten een van de belangrijkste doelstellingen is.

Functie

Als junior uitvoerder wordt je begeleid door een ervaren uitvoerder en ben je samen verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende projecten. Daarnaast is het jouw taak om de planning op te stellen en de inzet van mensen en middelen. Ook stuur je de verschillende onderaannemers en leveranciers aan op het project.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma civiele techniek, voorkeur gaat uit naar HBO. Je hebt je VCA-Vol en een rijbewijs. Ook bent u woonachtig in de provincie Zeeland.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Er worden prima arbeidsvoorwaarden geboden naar kennis en kunde, ruimte om zelfstandig te werken aan afwisselende werken.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.