junior uitvoerder GWW – Velddriel

Introductie

Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie projecten in de infra? Ben je een organisatietalent met een groot technisch inzicht? Ben je bijna klaar met je opleiding civiele techniek? Dan ben jij de junior uitvoerder die ik zoek!

Organisatie

Bij de opdrachtgever delen ze een passie voor het element Water en opereren ze op het snijvlak van dat water met het land. In de breedste zin van het woord: van projecten voor (semi)overheden tot opdrachten van klanten in de private sector. Kaderconstructies, dijkaanleg, baggerwerkzaamheden, havens en oeverwerkzaamheden; de grond-waterbouw-sector kent geen geheimen voor hen. Bij de opdrachtgever werken toegewijde professionals die beschikken over decennia lange ervaring. Ze denken in een vroeg stadium mee met de klanten en bespreken daarbij eerlijk en open hoe ze te werk willen of zouden gaan. Met slimme en creatieve oplossingen willen ze een bijdragen aan een veilig, bereikbaar en mooi Nederlands waterschap.

Functie

Als junior uitvoerder val je onder de begeleiding van een hoofduitvoerder die je de kneepjes van het vak gaat leren. Zeker op logistiek gebied. Samen met je collega’s wil je ”een mooi werk maken”. Jouw project vervangt en automatiseert duikers en stuwen en brengt vispassages en visliften aan, zodat de vissen om de stuwen heen kunnen zwemmen. Ook wordt er een natuurstrook aangelegd van ruim een kilometer en een natuurvriendelijke oever. Dat is fijn voor de ecologie en biodiversiteit. Het werk zorgt voor een betere doorstroom en meer waterberging om water af te voeren. Hierdoor vermindert de overlast bij hevige regenval en kan er in droge periodes juist water vasthouden. Dit alles in de regio Noord-Limburg.

Functie-eisen

Je bent (bijna) in bezit van een MBO of HBO diploma civiele techniek en wil je graag bewijzen in de rol van junior uitvoerder. Je bent onderdeel van een zeer gedreven club mensen die samen het beste eruit willen halen. Je bent praktisch, enthousiast en doelgericht. Je bent leergierige en staat open voor feedback. Je bent accuraat, creatief en communicatief sterk. Verder heb je een proactieve houding en ben je planmatig en organisatorisch sterk.

Aanbod

Het betreft een jaarcontract en het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. Je krijgt een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon. De werkomgeving is informeel en plezierig en er is volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen en no-nonsense bedrijf.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.