Junior Projectontwikkelaar (Vaste baan) – Den Haag

Introductie

Wil jij als Junior Projectontwikkelaar een allround functie in het totale ontwikkeltraject stop dan met zoeken!

Organisatie

De opdrachtgever is een echte allround bouwonderneming met meerdere vestigingen actief in de Randstad. Ze zijn met name actief in de nieuwbouw in het middensegment van zowel woning- als utiliteitsbouw. Daarnaast ontwikkelen ze ook zelf nieuwe projecten of nemen deel in een samenwerking. De organisatie heeft ruim 100 medewerkers in dienst en zetten zich dagelijks in voor de opdrachtgevers. Ze kenmerken zich vooral door korte lijnen en directe aansturing.

Functie

Jij gaat aan de slag als junior projectontwikkelaar ter versterking van het ontwikkelteam binnen het familiebedrijf. Het betreft een allround functie in het totale ontwikkeltraject. Je stelt in samenspraak de haalbaarheidsanalyse van een project op en ontwikkelt na goedkeuring hiervan onder begeleiding de projecten uit vanaf die fase tot aan de omgevingsvergunning, realisatie en verkoop. Jij zorgt voor een optimale vertali9ng van de haalbaarheidsfase naar elke vervolgfase. Daarnaast werk je natuurlijk nauw samen met collega’s, gemeenten, semi overheden en adviseurs.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma richting bouwkunde of vastgoed, en je hebt net 1 of 2 jaar ervaring opgebouwd. Je bent ambitieus ingesteld en collega’s kunnen altijd op jou rekenen. Verder ben je pro actief ingesteld, je hebt een goed analytisch denk vermogen en je bent communicatief vaardig in zowel woord als geschrift.

Aanbod

Het betreft hier ene vast dienstverband bij de opdrachtgever met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De UTA CAO wordt gehanteerd en salaris wordt nader bepaald. Daarnaast wordt er ook een auto van de zaak voor je geregeld.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.