Junior Projectontwikkelaar – Alkmaar

Introductie

Sta jij aan het begin van jouw carrière en wil jij Projectontwikkelaar worden, solliciteer dan vandaag nog op deze vaste baan.
als junior projectontwikkelaar ben jij mede verantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces van projecten en kan jij rekenen op alle begeleiding van een ervaren projectontwikkelaar. 

Organisatie

De organisatie is een ontwikkelende aannemer van woningbouw en utiliteitsbouw en zorgvastgoedprojecten in de provincie Noord Holland.

Functie

Als junior projectontwikkelaar ben jij verantwoordelijk het ontwikkelingsproces van projecten. Je bent betrokken bij het samenstellen van het ontwikkelteam tot aan de oplevering van het project.
Je doet haalbaarheidsonderzoek en risicoanalyse. Je stelt de projectplanning op en het programma van eisen. Je beoordeeld de bouwkosten en onderhoud je de contacten met de opdrachtgever, gemeente, architecten, constructeur en externe bouwadviseurs.
Uiteraard ben jij bezig het met opstellen en uitwerken van verkoopbrochures en de koop-/aannemingsovereenkomst.

Functie-eisen

Wij zoeken een junior projectontwikkelaar met een afgeronde HBO opleiding, richting bouwkunde of vastgoedkunde. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die aan het begin van de carrière staan en een relevante stage hebben doorlopen binnen de projectontwikkeling.
Je bent commercieel, resultaatgericht, communicatief vaardig en je hebt een gun factor. Uiteraard beschik jij over een goed ontwikkelt helicopterview en weet jij de prioriteiten te stellen in een project.

Aanbod

Je komt te werken bij een goed georganiseerde organisatie waar ruimte is voor ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Binnen deze organisatie gaat het om jou, kwaliteit en duurzaam ondernemen.
Uiteraard is jouw salaris onderhandelbaar en passend bij jou ambitie. Je kan rekenen op alle begeleiding van een ervaren projectontwikkelaar en een persoonlijk opleidingsbudget.

uiteraard val je onder de bouw cao en krijg je een leaseauto, laptop en telefoon.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.