junior projectleider Vastgoed – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Wij zijn met spoed op zoek naar een jonge HTS-er die beschikt over een scherp financieel inzicht en bouwkundig oog voor de functie van junior Projectleider Vastgoed!

Organisatie

De opdrachtgever heeft als primaire taak het stimuleren van het economische klimaat in Den Bosch. Vanwege uitbreiding van het vastgoed- en projecten portefeuille zijn wij met spoed op zoek naar een junior projectleider vastgoed. De opdrachtgever is één van de grootste spelers op de Bossche markt van bedrijfsonroerend goed en tevens één van de oudste publieke investeringsmaatschappijen. Met verschillende locaties in Den Bosch hebben zij passende huisvestiging voor zowel de startende, groeiende als gevestigde ondernemer.

Functie

Je werkt mee aan diverse bouwprojecten en met het sturen van een efficiënt meer jaren onderhoudsplan. Het is je taak om samen met je collega’s de organisatiebelangen nauwlettend in de gaten te houden en de focus te houden op het gewenste eindresultaat. Je werkt mee aan het controleren van werkbeschrijvingen, bestek en tekeningen. Je komt te werken in een ervaren team en samen zorg je ervoor dat ondernemen mogelijk blijft en zelfs aantrekkelijker wordt voor de huurders.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van minimaal HTS diploma Bouwkunde en één à drie jaar relevante werkervaring. Je bent representatief en in bezit van goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en denkt in kansen en oplossingen. Je bent flexibel en woonachtig in of rond ’s Hertogenbosch

Aanbod

Onze opdrachtgever bied je een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Doorgroei en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden staan hoog in het vaandel!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.