(Junior) Projectleider Renovatie en Nieuwbouw – Amsterdam

Introductie

Bij onze opdrachtgever zult u als projectleider bij het gehele bouwproces betrokken zijn. Dit kan al vanaf de plandefinitiefase.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein aannemingsbedrijf actief in de nieuwbouw, renovatie en kleinbouw van woningen. Voor het bedrijf zijn 25 mensen werkzaam en haar werkgebied is groot Amsterdam.

Functie

In deze rol van projectleider kunt u betrokken zijn bij nieuwbouwprojecten tot € 4 miljoen of renovatieprojecten tot € 7 miljoen. U werkt zelfstandig of in teamverband. Dit houdt ook in dat u zelf kleinere calculaties maakt en bij grotere projecten wordt dit uitbesteed. U verzorgt de werkvoorbereiding en u stuurt één uitvoerder aan. Mocht u ondersteuning kunnen gebruiken vanwege een te hoge werkdruk dan zal een collega altijd bijspringen.

Functie eisen

U bent in het bezit van een HTS Bouwkunde diploma en een VCA VOL certificaat. U hebt enige ervaring met het ontwikkelen en u bent bekend met de LEAN systematiek. Daarnaast bent u in staat om nieuwbouw projecten te leiden.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringperiode van 9 maanden. Bij goed functioneren wordt u daarna, door de opdrachtgever, een vast dienstverband aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform UTA CAO. Daarnaast wordt er een leaseauto ter beschikking gesteld.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.