Junior Projectleider. – Leiden

Introductie

Mooie kans voor een enthousiaste werkvoorbereider die door wil groeien naar de functie van junior projectleider en van de gebaande paden durft af te wijken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf kenmerkt zich door een ondernemende bedrijfscultuur.

Functie

Als junior projectleider bent u verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van diverse projecten. De projecten zijn zeer gevarieerd in aard en in omvang. U werkt nauw samen met de projectleider. Bij afwezigheid van de projectleider neemt u zijn taken over. U bent verantwoordelijk voor inkoop en het opstellen van contracten en overeenkomsten. U bent verantwoordelijk voor het bijwerken van tekeningen, inkoop, offertes opvragen, materialen bestellen en het verzorgen van as built dossiers. U rapporteert aan de directie

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO of TU opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de bouw. U bent ondernemend, creatief, proactief en gericht op samenwerking. U werkt gestructureerd en u kunt denken in alternatieven. U bent stressbestendig, assertief en u beheerst de Engelse en Duitse taal. Onze opdrachtgever werkt internationaal.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.