Junior ontwikkelaar (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Jij wilt graag bij een grote speler in het logistieke vastgoed werken?

Organisatie

De opdrachtgever is een grote speler in het logistieke vastgoed. Ze beleggen en ontwikkelen hoogwaardige vastgoedobjecten Ze hebben alles in eigen beheer, van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en het onderhouden ervan. Verder hebben ze een team van vastgoedspecialisten en logistieke specialisten in dienst om tot de beste oplossing te komen voor de vraag. De omvang van de vastgoedportefeuille zorgt ervoor dat de opdrachtgever snel kan schakelen, hierbij kan je onder andere denken aaneen bestaand huurcontract inruilen; en het overnemen van een oude locatie.

Functie

Je gaat je onder andere bezighouden met het coördineren en managen van projecten van de start tot finish door een zo optimaal mogelijke planning te maken en te bewaken. Opvolging van afspraken met partners en eerste aanspreekpunt zijn voor aannemers, huurders, makelaars, gemeenten en architecten. Leiden van het volledige ontwerp- en realisatiefase van nieuwbouwprojecten.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma richting bouwkunde of vastgoed & makelaardij, en je hebt hierbij minimaal 3 jaar ervaring als ontwikkelaar met voorkeur in het logistieke vastgoed. Daarnaast ben je natuurlijk communicatief in woord en geschrift en kan je goed in team verband werken.

Aanbod

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Randy van Vliet 0621824584 of stuur een e-mail naar rotterdam@centerpointadvies.nl.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.