Junior Controller – ’s Gravenhage

Introductie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste, proactieve en energieke junior controller die affiniteit heeft met vastgoedbeheer

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende vastgoedbeheerder gevestigd in de regio Den Haag.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het opstellen van periodieke financiële rapportages en managementrapportages. U verzorgt fiscale aangiftes, waaronder loonheffingen en omzetbelasting. U bewaakt de kwaliteit van de administratieve organisatie en de bijbehorende financiële processen. U komt met verbetervoorstellen en u voert zelfstandig interne audits uit. U levert een bijdrage aan het opstellen van goed onderbouwde budgetten en forecasts. U geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring als administrateur of junior controller bij een commerciële organisatie. U bent een echte teamspeler met een hands on mentaliteit. U bent communicatief vaardig, accuraat, analytisch en kritisch. U woont in Zuid-Holland en u bent op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Er is veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.