Junior Constructeur Beton/Staal – Wervershoof

Introductie

Jij vervaardigt voor projecten in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw constructieberekeningen in beton, staal en hout. Een secuur werkje waarvoor de nodige accuratesse vereist is, heb jij die?

Organisatie

Je komt te werken bij een specialist in het maken van constructieberekeningen en tekeningen. Daarnaast kan zij op verzoek van particulieren of een verzekeringsmaatschappij controleberekeningen uitvoeren van bestaande constructies. Dit om eventueel na te gaan of het gebouw nog voldoet aan de huidige geldende normen.

Functie

In de functie van junior constructeur bent jij mede verantwoordelijk voor het berekenen en uitwerken van beton- en staalconstructies. Dit kan voor de woning-, utiliteit- of industriebouw. Jouw werkzaamheden worden verricht onder begeleiding en toezicht van de hoofdconstructeur.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een diploma HBO opleiding bouwkunde of civiele techniek. Je beschikt over voldoende theoretische kennis van mechanica en constructies om onder begeleiding van een hoofdconstructeur zelfstandig constructieberekeningen te maken. Je bent communicatief vaardig zowel in woord als geschrift, leergierig, werkt nauwkeurig en rapporteert helder.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de architecten CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.