Junior calculator/werkvoorbereider – Gouda

Introductie

Wegens uitbreiding van de orderportefeuille is onze opdrachtgever opzoek naar een junior calculator/werkvoorbereider!

Organisatie

De opdrachtgever is een aannemer gespecialiseerd in grond-, water en wegenbouw. Het is een moderne organisatie en een begrip in de regio. De expertise van het bedrijf ligt vooral op het gebied van rioleringswerkzaamheden, bestratingen, grondwerk en terreinverhardingen. De medewerkers zijn het hart van de organisatie en zorgen voor een stabiele en betrouwbare uitstraling naar de opdrachtgevers.

Functie

Samen met de senior werkvoorbereider en de projectleider ben je bezig met het controleren van bestekken en tekeningen, en beoordeel je de prijzen van de leveranciers/onderaannemers. Ook ga je zelfstandig kleinere en grotere werken opnemen en uitwerken in een begroting. Je zorgt voor het assisteren van de projectleider en zorg voor de volledige werkvoorbereiding die geschikt is voor de uitvoering. Ook ondersteun je in het bepalen van de kostprijs en inschrijfbegrotingen.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding op minimaal MBO niveau en enige ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met softwareprogramma’s en kennis van R.A.W. en U.A.V met U.A.V.-gc, of bereid hier cursus voor te volgen. Je bent zowel kostenbewust en commercieel ingesteld met een technisch inzicht. Ervaring met Office-pakket en calculatiepakket KPD.

Aanbod

De opdrachtgever biedt een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een energiek team met en open cultuur en met ruimte voor eigen initiatieven.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.