Junior Calculator/Werkvoorbereider. – Breda

Introductie

Veelzijdige functie voor een junior calculator/werkvoorbereider die toe is aan een tweede stap in zijn of haar loopbaan.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleinere aannemer gevestigd in de regio Breda. Het bedrijf is actief in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

U wordt de rechterhand van de twee eigenaren van het bedrijf. U bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van calculaties vanaf tekening en bestek. Wanneer een project in de realisatiefase is beland draagt u zorg voor de werkvoorbereiding en de inkoop. Wekelijks bezoekt u, samen met de projectleider, de lopende projecten en u woont overleggen bij. U zorgt voor een correcte dossiervorming, beantwoordt vragen van opdrachtgevers en u heeft contact met onderaannemers en leveranciers.

Functie-eisen

U bent een praktisch ingestelde, gedreven junior calculator/werkvoorbereiding met minimaal drie jaar relevante werkervaring. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat in het bezit van een MTS en HTS diploma die weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Gezien de omvang van het bedrijf bent u in staat zelfstandig te werken. Vanzelfsprekend krijgt u de nodige begeleiding. U bent communicatief vaardig, loyaal, u heeft een hands on mentaliteit en u gaat pro actief te werk. U woont in de regio Breda.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie waarin u zich verder kunt ontwikkelen in uw vakgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.