(Junior) Calculator Projectafbouw – Noord Holland

Introductie

Samen met uw collegae van de afdeling calculatie en verkoop bent u verantwoordelijk voor een interessante en veelzijdige relatieportefeuille.

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de afbouw en interieurbouw voor de utilitaire sector. Zij hebben tevens een zeer uitgebreide timmerfabriek. Het bedrijf is gevestigd in Noord Holland en ze zijn in het gehele land actief

Functie

In nauwe samenwerking met de inkoper vervaardigt u calculaties. Na het opvragen van de verschillende prijzen bij toeleveranciers brengt u de offertes uit. Naast de calculatie bent u ook commercieel actief. U volgt eventuele leads en voert telefonische acquisitie. De verworven projecten bereidt u voor en draagt u over aan het projectteam.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde. Daarnaast hebt u 3 tot 5 jaar ervaring in de calculatie. Ervaring in de projectafbouw en interieurbouw is een pre. U bent communicatief vaardig, gretig en innovatief. Cijfermatig bent u sterk en u beschikt over commerciële vaardigheden. U bent woonachtig in Noord Holland.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 9 maanden. Hierna kan u, bij goed functioneren, een vaste aanstelling worden aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.