(Junior) Calculator – Arkel

Introductie

Jij bent de junior calculator waarnaar wij opzoek zijn. Je gaat je bezighouden met renovatie/transformatie projecten van 500.000 t/m 7,5 miljoen.

Organisatie

De opdrachtgever is een familiebedrijf wat al meer dan 65 jaar actief is op het gebied van (ver)nieuwbouw, renovatie en onderhoud vooral in West – Nederland. Inmiddels zijn er ongeveer 80 mensen werkzaam vanuit 3 vestigingen op het gebied van nieuwbouw en verbouw als renovatie en planmatig onderhoud, daarnaast beschikken ze over actuele referenties in de gezondheidszorg, onderwijs, winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningbouw. De opdrachtgever heeft de afgelopen jaren de afdeling niet planmatig onderhoud sterk geprofessionaliseerd waardoor ze met trost een aantal samenwerkingen aangegaan zijn met een aantal (toonaangevende) corporaties. Ze staan echt voor innovatie, oplossings- en resultaatgericht werken en een snelle, doeltreffende wijze van handelen in het belang van de klant.

Functie

Je gaat je bezighouden met het calculeren van vooral renovatie/transformatie projecten met een grootte van 500.000 euro t/m 7.5 miljoen euro. Heel af en toe hebben ze een aantal nieuwbouw projecten waar je waar nodig kan invallen. Daarnaast vraag je offertes op en vergelijkt deze van onderaannemers en leveranciers. Je coördineert bij het bepalen van de kostprijs en je houd het documentatiebestand bij.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma Bouwkunde met daarnaast een aantal jaar relevante werkervaring bij een bouwkundig aannemer en met voorkeur in de renovatie en transformatie.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.