Junior Asset Manager – Randstad

Introductie

Ben jij opzoek naar een startersfunctie met doorgroeimogelijkheden? Dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De organisatie exploiteert en beheert haar eigen vastgoed portefeuille ter grootte van ruim een miljard euro. De portefeuille bestaat uit winkels, bedrijfspanden, kantoren en woningen. Ook participeren ze daarnaast in ondernemingen zowel beursgenoteerd als private.

Functie

Als junior asset manager ga jij de organisatie ondersteunen en wordt je betrokken bij verschillende taken. Het betreft een drukke en veelzijdige functie, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor je eigen portefeuille. Je gaat je onder andere bezig houden met het verhuren en beheren van commercieel vastgoed, je houdt contact met de huurders, makelaars en beheerders. Je stelt huur contracten op of controleert deze. Je verzorgt de oplevering van de commerciële objecten en stelt rapportages op ten behoeve van de eigenaar.

Functie-eisen

De belangrijkste eigenschap is affiniteit met vastgoed, daarnaast ben je commercieel ingesteld, proactief en communicatief vaardig. Minimaal HBO werk-en denk niveau en woonachtig in regio Rotterdam.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.