Inspecteur Kunstwerken en Wegen – Arnhem

Introductie

Wij zoeken een enthousiaste Inspecteur Kunstwerken en Wegen.

Organisatie

Onze relatie is een advies en ingenieursbureau en houdt zich bezig met inspectie en advisering over condities van kunstwerken en wegen.

Functie

Als Inspecteur Kunstwerken en Wegen bent u onderweg voor het doen van inspecties. U doet schade opnames, constructieve inspecties en materiaalonderzoek.
Alle gegevens verwerkt u in ons data systeem voor het maken van rapportages en onderhoudsadviezen.

Functie eisen

U heeft ruime ervaring in het inspecteren van kunstwerken en wegen en het administratief verwerken van de gegevens.
Naast dat u flexibel bent u bereid te reizen werkt u nauwkeurig. U bent representatief en communicatief vaardig en hebt minimaal een mbo opleiding Civiele Techniek afgerond.

Aanbod

Wij bieden u een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid bij de instandhouding van onze kunstwerken en wegen in Nederland.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.