Inkoper Bouw – Randstad

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we opzoek naar een inkoper bouw!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote, ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf is met name actief in de woningbouw en ontwikkelt deels ook zelf. Samenwerken en kennis is heel belangrijk binnen de organisatie en vinden dan ook dat samenwerking met de juiste partijen leidt tot succes.

Functie

U gaat zich bezighouden met de inkoop van bouwmaterialen en onderaannemers. U zorgt voor een efficiënte en kostenbewuste inkoop en bent verantwoordelijk voor het compleet en op tijd inkopen van de benodigdheden. Ook beoordeel en spiegel je de verschillende offertes. Onderhandelen over de verschillende voorwaarden, condities en garanties zit in je bloed. Je sluit inkoopcontracten af en bewaakt het gehele inkoopproces.

Functie-eisen

U heeft een afgeronde MBO opleiding en HBO werk en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring als inkoper in de bouwbranche, bij voorkeur in woningbouw. U bent leergierig, gedreven en een echte teamspeler. U gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg en u bent communicatief vaardig. Ook heeft u relevante software kennis.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van minimaal 12 maanden bij een fulltime dienstverband.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden