Hoofduitvoerder Woningbouw. – Rotterdam

Introductie

Werken als hoofduitvoerder bij een bouwer met lef, neem dan contact op.Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is met name actief in grootschalige woningbouw. Duurzaam werken staat voorop binnen de organisatie. De organisatie kent verschillende afdelingen waardoor er snel geschakeld kan worden en er korte lijnen zijn.

Functie

U werkt nauw samen met de projectleider en u stuurt uw team aan. U bewaakt de voortgang en houdt de kosten en opbrengsten scherp in de gaten. Er wordt toegezien op de kwaliteit van de werkzaamheden en u zit bouwvergaderingen voor. Rapportage wordt gedaan aan de projectdirecteur. Daarnaast onderhoudt u contacten met de opdrachtgevers en onderaannemers.Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en minimaal vijf jaar recente ervaring in een soortgelijke functie. Het leiden van een uitvoeringsteam is niet nieuw voor u. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte teamspeler en u weet het beste uit uw mensen te halen. Als laatste bent u woonachtig in regio Zuid-Holland.Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Gezien de groei die de organisatie doormaakt zijn er volop doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.