Hoofduitvoerder Utiliteitsbouw – Rotterdam

Introductie

Met spoed gezocht: zelfstandig uitvoerder voor een utiliteitsbouwproject in Rotterdam.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde aannemer met een mooie orderportefeuille. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw.

Functie

U bent vanaf de ruwbouw tot en met de afbouw verantwoordelijk voor uw project. U stuurt uw team van eigen medewerkers en de onderaanneming aan. U rapporteert aan de projectleider. U voert de projectadministratie, controleert het geleverde materiaal en u bewaakt de kwaliteit van het werk. Vanzelfsprekend bewaakt u de veiligheid.

Functie-eisen

U heeft minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder in utiliteitsbouw. U heeft een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO of HBO niveau en u bent in het bezit van uw VCA-vol. U bent communicatief vaardig, gedreven, stressbestendig en op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u veel vrijheid bij de uitoefening van uw werkzaamheden. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.