Hoofduitvoerder Utiliteitsbouw – Amersfoort

Introductie

Voor een zeer complex werk te Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren hoofduitvoerder utiliteitsbouw. Het gaat om een schoolgebouw wat op een lastige locatie gerealiseerd moet worden. Een logistieke uitdaging!

Organisatie

Jij komt niet te werken bij een standaard aannemingsbedrijf. Deze partij kiest uitsluitend voor de complexere projecten, vaak in combinatie met civiele componenten. Dit kan in de nieuwbouw als in renovatie en onderhoud. Bovendien hebben zij een geheel civiele tak binnen de organisatie gericht op de GWW en droge waterbouw. Ze zijn gevestigd in het midden en oosten van het land maar de projecten worden ook veel gerealiseerd in de Randstad. Ze zijn bekend met de diverse contractvormen..

Functie

Jij bent verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van een complex utilitair project te Amsterdam. Jij draagt zorg voor de veiligheid op de bouwplaats, bewaakt het budget en de planning maar vooral de kwaliteit. Naar mate het project vordert stuur jij ook deeluitvoerders aan en je rapporteert aan de projectdirecteur.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je een diploma HTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL en BHV. Je hebt aantoonbare ervaring met complexe werken op lastige locaties. Je bent woonachtig tussen Amsterdam en Amersfoort.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 12 maanden en bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij deze functie hoort een leaseauto!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.