Hoofduitvoerder onderhoud & renovatie – ’s Hertogenbosch

Introductie

Bent u de gedreven zeer ervaren hoofduitvoerder Onderhoud & Renovatie die wij zoeken? Onze opdrachtgever, een middelgrote aannemingsbedrijf houdt zich bezig met groot onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Organisatie

Middelgroot aannemingsbedrijf gevestigd in de buurt van den Bosch welke actief is op gebied van onderhoud en renovatie. Er heerst een informele sfeer in het bedrijf en men is zeer vooruitstrevend. 

Functie

Als hoofduitvoerder bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van grote onderhoud en/of renovatieprojecten. U coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers en onderaannemers. U speelt een belangrijke rol bij het motiveren van het team. U zorgt voor het beheer en registratie van de projectdocumenten, veilige bouwplaats en een tijdige oplevering van het project conform de gemaakte afspraken met de opdrachtgever. Kortom u bent verantwoordelijk voor de voortgang, kosten, kwaliteit en veiligheid.

Functie eisen

Voor de functie Hoofduitvoerder onderhoud & renovatie beschikt u over een afgeronde MBO/HBO bouwkundige opleiding of vergelijkbaar. Minimaal 10 jaar ervaring in de uitvoering waarvan 5 jaar als zelfstandige Hoofduitvoerder binnen een bouwbedrijf. Aantoonbare ervaring met (groot) onderhoud en renovatie. U bent een goede communicator en u kunt goed planmatig en gestructureerd werken.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend voorwaardenpakket en interessante doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 0737040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.