Hoofduitvoerder GWW. – Rotterdam

Introductie

Interessante uitdaging voor een ervaren uitvoerder GWW die zijn sporen heeft verdiend in de wegenbouw en graag betrokken is bij landelijke projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een civiele aannemer gevestigd in de regio Rotterdam.

Functie

U draagt zorg voor een correcte uitvoering van de toegewezen werken en/of deelprojecten binnen de vastgestelde planning en begroting en verstrekt de benodigde projectinformatie. U vult de projectorganisatie en -planning in en stelt de materiële en personele samenstelling vast in overleg met de projectleider. U zorgt ervoor dat de uitvoering van het werk voldoet aan alle gestelde bedrijfsprocedures en rapporteert hierover. U houdt toezicht op een juiste uitvoering van de werkzaamheden door Bouw CAO-ers en onderaannemers. Een deel van het werk wordt ’s nachts of in het weekend uitgevoerd.

Functie eisen

U bent in het bezit van een HBO diploma weg- en waterbouw of civiele techniek. Daarnaast heeft u minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de wegenbouw. U gaat doeltreffend te werk en grijpt op het juiste moment in. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed werken in teamverband. U woont in Zuid Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever vindt het van groot belang dat u zich thuis voelt binnen hun organisatie. Zij hebben een ondernemende, resultaatgerichte en informele bedrijfscultuur. Een cultuur waarin u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt, met de mogelijkheid om u goed te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luuk Thielen, 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.