Hoofduitvoerder GWW – Leiden

Introductie

Heeft u minimaal tien jaar ervaring als uitvoerder in grond-, weg- en waterbouw en bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan? Dan komen wij graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf actief in GWW gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele bedrijfscultuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor projecten in straatwerk, riolering, sierbestrating, cultuurtechniek en asfalt. U stuurt 2 assistent uitvoerders aan. De projectgrootte is gevarieerd, van een paar duizend euro tot 1,5 miljoen. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers en woont vergaderingen bij. U bent de sparringpartner van de directie en u brengt gevraagd en ongevraagd advies uit. U vult de projectorganisatie en -planning in en stelt de materiële en personele samenstelling vast in overleg met de directie.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een MBO diploma weg- en waterbouw of civiele techniek. Daarnaast heeft u minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een familiebedrijf. U gaat doeltreffend te werk en grijpt op het juiste moment in. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed werken in teamverband. U woont in Zuid Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie waarbij u uw stempel kunt drukken op de organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.