Hoofduitvoerder Gestapelde Woningbouw – Amsterdam

Introductie

Bent u de hoofduitvoerder die een uitdaging niet uit de weg gaat?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf dat voornamelijk actief is in en rondom Amsterdam. Projecten worden gerealiseerd in de nieuwbouw en renovatie en de projectgrootte kan oplopen tot 40 miljoen.

Functie

Wij zijn met spoed op zoek naar een hoofduitvoerder die een lopend project kan overnemen. Het betreft een woningbouwproject, gestapeld. Het project wordt uitgevoerd te Amsterdam en loopt minimaal tot het eind van het jaar. U bent verantwoordelijk voor het project in tijd, geld en kwaliteit. U stuurt 2 deeluitvoerders aan en u rapporteert aan de projectleider.

Functie eisen

U bent in het bezit van een diploma MTS of HTS bouwkunde. Daarnaast heeft u aantoonbare ervaring met gestapelde woningbouw, prefab en in het werk gegoten. Uiteraard bent u ook in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een vast contract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.