Hoofduitvoerder – Eindhoven

Introductie

Wij zoeken met spoed een zeer ervaren Hoofduitvoerder met ervaring in complexe utiliteitsbouw voor onze opdrachtgever, een kwaliteitsgerichte aannemer, in de regio ‘s-Hertogenbosch.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een zeer vooruitstrevend bouwbedrijf. Zij werken al jaren met de modernste technologieën. Het bedrijf laat zich het beste omschrijven als daadkracht, kwaliteit, directe betrokkenheid en betrouwbaarheid. Samenwerken staat in dit bedrijf centraal en zijn de lijnen binnen de organisatie kort en informeel. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werkt u ook aan uw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

Functie

Als Hoofduitvoerder utiliteitsbouw bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van een complex project. U levert een wezenlijke bijdrage aan het analyseren van het bouwproces binnen de organisatie en bent u voortdurend bezig om dit proces te verbeteren. U stimuleert bouwpartners om met elkaar te communiceren, leeft de wettelijke voorschriften ten behoeve van de veiligheid, milieu en gezondheid na. Onderhoudt contact met de opdrachtgever en ketenpartners. U stuurt uitvoerders en materiaaldienst aan en u neemt deel aan ondernemersoverleg/projectbespreking. Tevens bent u verantwoordelijk voor o.a de kostenbewaking.

Functie eisen

Voor de functie van Hoofduitvoerder Woningbouw zoeken wij kandidaten die beschikken over een afgeronde MBO/HBO bouwkundige opleiding. Minimaal 8-10 jaar ervaring als zelfstandige hoofduitvoerder binnen een bouwbedrijf. U bent vakinhoudelijk sterk is en denkt graag mee in het voortraject. U beschikt over goed bouwkundige inzicht en over de vaardigheid om met diverse partijen te communiceren.

Aanbod

U komt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur met korte organisatielijnen. Onze opdrachtgever heeft een prettige werkomgeving met biedt volop kansen en ontwikkelmogelijkheden. Een goede beloning in relatie tot de functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.