(Hoofd)Uitvoerder Droge Waterbouw – Purmerend

Introductie

Je bent betrokken bij complexe civiele werken, richting droge waterbouw. Je geeft sturing aan de uitvoering en bent verantwoordelijk voor projecten met een bouwsom tot 20 miljoen euro!

Organisatie

Je komt te werken bij een onderdeel van een internationaal opererend aannemingsbedrijf actief in alle disciplines van de bouw en civiele techniek. Deze vestiging richt zich op 3 disciplines: wegenbouw, leidingen en droge waterbouw. Voor de organisatie zijn 350 mensen werkzaam waarvan 120 CAO-ers. Projecten worden gerealiseerd in zowel Noord als Zuid Holland.

Functie

Jij zult je als (hoofd)uitvoerder in eerste instantie richten op de droge waterbouw. Te denken valt aan kunstwerken, (beweegbare) bruggen of andere civiele betonwerken. Je bent verantwoordelijk voor het juist en tijdig realiseren van het uitvoeringsproces binnen het project. Uiteraard met inachtneming van de veiligheid, kwaliteit en planning. Je stuurt zowel eigen mensen als onderaannemers aan.

Functie-eisen

Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van complexere projecten in de droge waterbouw. Je bent in het bezit van een diploma MTS of HTS civiele techniek, geldig rijbewijs en VCA VOL certificaat. Bovendien ben je bekend met de verschillende contractvormen. Je bent bereid te reizen aangezien de projecten in zowel Noord als Zuid Holland gerealiseerd worden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je direct een jaarcontract aan. Dit contract zal bij goed functioneren worden omgezet naar een contract onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij deze functie hoort uiteraard een leaseauto!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.