Hoofdbedrijfsbureau Infra (Vaste Baan) – Hoorn

Introductie

De hoofdbedrijfsbureau is een bevlogen persoon, die kan verbinden, gericht is op het teamresultaat en klanttevredenheid. Jij bent een coördinator in hart en nieren en zoekt een uitdaging bij een familiare aannemer waar met plezier wordt gewerkt. Wil je meer weten, bel dan voor een afspraak.

Organisatie

Onze opdrachtgever is door de jaren heen doorgegroeid naar een allround aannemingsbedrijf in meerdere disciplines. Voor de organisatie zijn nu zo’n 200 mensen werkzaam. Het bedrijf is actie in meerdere disciplines zoals waterbouw, GWW algemeen en cultuurtechniek. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en het personeel staat echt boven aan. Voor iedereen die het wilt bestaat de mogelijkheid om door te groeien of verder opgeleid te worden.

Functie

je geeft leiding aan het bedrijfsbureau en je bent betrokken bij het maken van analyses tot het coördineren van aanbestedingen. Je bent bezig met het optimaliseren van werkprocessen, uitvoering en je hebt contacten met de opdrachtgevers en relaties.

Wij zoeken een collega die graag in teamverband werkt en resultaatgericht is. Je bent besluitvaardig en communicatief en sociaal vaardig.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je een diploma op minimaal HBO niveau met een voorkeur in de civiele techniek. Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van projecten of het leiden van een bedrijfsbureau binnen het aannemingsbedrijf. Verder heb je ervaring in de verantwoording over de projectbewaking, geld, planning en kwaliteit.


Aanbod

Het gaat hier om een vaste baan bij onze opdrachtgever. De arbeidsvoorwaarden zijn meer dan uitstekend te noemen en conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.