Hoofd realisatie staal/beton (Vaste baan) – Zeeland

Introductie

Leid jij graag de totale realisatie / uitvoering van beton/staal projecten?

Organisatie

De opdrachtgever is al geruime tijd een begrip in de regio Zeeland. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van hallenbouw, kantoren, bedrijfspanden en overige staalconstructies. Het klantenbestand bestaat vooral uit bedrijven in de agrarische, industriële en utiliteitssector. Daarnaast hebben ze een eigen tekenbureau, een groothandel en een webshop waar jealle aanverwante benodigdheden kan vinden. Ze zijn zowel in de nieuwbouw gespecialiseerd als in de renovatie en asbestverwijdering. Ook produceren ze zelf een groot deel van alle bouwmaterialen en leveren ze staal op maat.

Functie

Als Hoofd Projectrealisatie heb je de verantwoording over de uitvoering van alle projecten en stuur je onder andere alle uitvoerders aan.Je leidt en coördineert de verschillende projecten op de vanuit kantoor en op de projectlocaties.Je denkt mee over hoe het ontwerp slimmer en efficiënter uitgevoerd kan worden. Je stemt hierbij de interne en externe werkzaamheden af en je bewaakt en stuurt bij op de veiligheid, voortgang, kosten en kwaliteit van de projectrealisatie. Daarbij leg je verantwoording af aan de directie.

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau, met een technische achtergrond en met voorkeur relevante ervaring in de staal en beton.Enkele jaren ervaring in een soortgelijke leidinggevende technische functie. Je bent organisatorisch en communicatief sterk en je weet altijd het overzicht te behouden.

Aanbod

Het betreft hier een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever en de arbeidsvoorwaarden zullen worden bepaald naar kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.