Hoofd Productie. Vaste Baan! – Eindhoven

Introductie

Wie is toe aan de volgende stap in zijn loopbaan? Management functie bij een zeer innovatieve ontwikkelende aannemer. Ben jij die senior betrokken projectleider die zich ook wil inzetten om de medewerkers naar een hoger niveau te helpen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in de woning- en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw als renovatie, herstructurering en planmatig onderhoud. Naast het realiseren van projecten zijn ze voortdurend op zoek naar aantrekkelijke grondposities en/of bestaande bebouwing. De (her-)ontwikkeling daarvan doen ze zelf of, bij zeer grote locaties, samen met anderen. Een sterke functionele interactie met aandacht voor het proces, waardoor een aantoonbaar beter resultaat wordt bereikt. Dát is het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgever dat in bouwteamverband volledig tot zijn recht komt. Een persoonlijke aanpak, met respect voor elkaars wensen en belangen.

Functie

Als hoofd productie ben je lid van het management team en ben je verantwoordelijk voor: aansturen, coachen, ontwikkelen van alle medewerkers die onder productie vallen direct of indirect waaronder projectleiders, uitvoerders, bouwplaatspersoneel, medewerkers materieel/dienst en de timmerfabriek. Extra aandachtsgebieden: planning van het personeel, optimaliseren van werkprocessen en verbetertrajecten, kennisborging/kennisdeling, adviserende rol in het voortraject van projecten (eigen ontwikkeling, bouwteam, tenders). Ook inspelen op (nieuwe) ontwikkelingen zoals: BIM, techniek algemeen, wet kwaliteitsborging en duurzaamheid/circulariteit behoren tot je uitgebreide takenpakket.

Functie-eisen

Je hebt een HBO/WO diploma Bouwkunde en meer dan 5 jaar ervaring als senior projectleider met aantoonbare leidinggevende kwaliteiten. Je bent communicatief, empathisch, hebt een goed ontwikkeld organisatie vermogen, helicopterview en altijd bereid om te leren.

Aanbod

De opdrachtgever staat bekend om zijn afwisselende en dynamische projecten. Ze geeft ruimte voor ondernemerschap en er heerst een collegiale werksfeer met korte communicatielijnen en een grote openheid in een stabiel, financieel gezond familiebedrijf. Dat uit zich onder andere in een grote betrokkenheid met alle medewerkers, lange dienstverbanden en een zeer laag ziekteverzuim. Naast natuurlijk een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op je C.V., je competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.