Hoofd Bedrijfsbureau (Vaste baan) – Voorne-Putten

Introductie

Wil jij als ervaren calculator/werkvoorbereider een volgende stap maken in je carrière dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een toonaangevende aannemer op het gebied van grond-, weg en waterbouw en specialist in de infrastructuur. Ze zijn een echte specialist op het gebied van civiel-realisatie, onderhoud en technisch incidentmanagement. Ze houden zich bezig het integraal coördineren, realiseren en onderhouden van alle civiele infra- structureren boven- en ondergrondse voorzieningen in de publieke ruimte en op bedrijfsterreinen.

Functie

Jij bent als hoofd bedrijfsbureau het afdelingshoofd van de afdeling werkvoorbereiding en calculatie. Je stuurt op inzet en bewaakt de kwaliteit van werkvoorbereiders en calculators. Je stemt de werkvoorbereiding en calculatie op projectniveau af samen met de directie en de projectleiders. Hierin zorg je natuurlijk ook voor de aansturing en afstemming van de afdeling. Verder ben je ook bezig met de planvoorbereiding als adviseur en zorg je voor het implementeren van optimalisaties en innovaties die effect hebben op het bedrijfsbureau. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en doe je de projectgebonden inkoop en diensten, hierbij moet je denken aan het assisteren van de projectleiders bij contractonderhandelingen etc.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma richting civiele techniek eventueel aangevuld met Technische bedrijfskunde. Je hebt natuurlijk je VCA-VOL certificaat en een aantal jaar ervaring als leidinggevende.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De UTA Cao is van toepassing en het salaris wordt bepaald naar kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.